Kezdőoldal | 

Fenntarthatósági jelentés 2022 – TPA Csoport

Fenntarthatósági jelentés 2022 – TPA Csoport

Kiadvány
Kategóriák
Kapcsolat

Fenntarthatósági jelentés 2022 - TPA Csoport

Büszkén mutatjuk be a TPA-csoport első csoportszintű fenntarthatósági jelentését. Egy olyan időszakban, amikor a globális közösség példátlan kihívásokkal néz szembe, a vállalkozások számára létfontosságú, hogy felelősséget vállaljanak és átláthatóan kommunikálják fenntarthatósági erőfeszítéseiket.
Felismertük, hogy felelősségünk messze túlmutat a pénzügyi teljesítményen. Tisztában vagyunk azzal, hogy tevékenységünk hatással lehet emberekre, közösségekre és a környezetre. Ezért elköteleztük magunkat amellett, hogy a fenntarthatóságot határokon átnyúló vállalati stratégiánk szerves részévé tesszük.

Ebben az angol nyelvű fenntarthatósági jelentésben átfogó betekintést kívánunk nyújtani erőfeszítéseinkbe. Beszámolunk a környezeti lábnyomunk csökkentésére irányuló kezdeményezéseinkről, legyen szó az energiahatékonyság előmozdításáról, a megújuló energiára való áttérésről vagy a hulladéktermelés csökkentéséről. Továbbá elmélyedünk a befogadó és sokszínű munkakultúra támogatására tett erőfeszítéseinkben, ahol minden munkavállaló egyenlő esélyeket kap, és ahol a sokszínűséget megbecsülik.

Ebben a jelentésben betekintést nyújtunk a TPA-csoport 2022-es évi tevékenységeibe. Reméljük, felkeltettük érdeklődését kiadványunk iránt!

Fenntarthatósági jelentés 2022 – TPA Csoport

2.06MB

.pdf

Feliratkozás

Ez a kiadvány ingyenes előfizetéssel is elérhető

Your Subscription

TPA Csoportként arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek környezetbarát termékeket kínáljunk. Ezért minden kiadványunkat letöltheti digitális PDF formátumban.

Fenntarthatósági jelentés 2022 – TPA Csoport

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.